Zoeken naar mij pijpen

Uw zoekactie voor mij pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijper 43 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpen en rimmen
Wie kan er mij morgenmiddag tussen 12u en 14u discreet ontvangen in de buurt voor een Pijpdate. Ben zelf bottom en hou van pijpen en rimmen. Ik slik alles door. Meer is altijd bespreekbaar, sta voor veel open.  
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Elkaar pijpen
Hey, ik ben opzoek naar iemand met een lekkere lul om te pijpen. Ikzelf wil ook gepijpt worden. Ik ben 26, heb een lekkere lul van 19cm aan puur warme sperma, ben 1m85, ben van Aalst. Ik kan niet ontvangen en ik verplaats me enkel in Aalst. Stuur mij ook een foto van jouw lul, dan krijg je voorrang ;)  
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen nu of vanavond
Goeiemiddag ik slank geb m73 18 cm intiem geschoren en verzorgde bi top ik wens te pijpen en zaad te slikken ik kan ontvangen iemand zin en intresse dan hoor ik het graag mvg  
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Wie komt straks ?
Zoek een jongen die bereid is me te komen pijpen en rimmen. Niet enkel pijpen dus. Graag je stats en een beschrijving wat je wil doen en een foto. Tot straks ? X .  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor nu
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
ik zoek
voor later deze avond een lekkere trio bi mannen gay koppels alles welkom ik verwen jullie graag vooral wil ik zeer graag lekker pijpen terwijl de andere men kontje heerlijk vult met zen pik om de beurten mogelijk liefst beiden klaarkomen op men gezicht en mond ik lik en zuig verder proper kan zelf NIET ontvangen hopelijk jullie wel steeds reageren met stats en foto van beiden dit is ernstige adv dus fakers rot op geen single dates enkel trio tenzij.....  

ik zoek
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date pijpen neuken .Hou van jong en behaard xl lul ben geen faker mail voor afspraak.Kan niet ontvangen wel verplaatsen reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes Luc  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen
Is er een man die zich nu laat klaarpijpen en spuit in mijn mond? Jij blijft passief, ik kan wel naakt gaan. Voor NU regio Aalst. Ik kan ontvangen en verplaatsen. 32j, 180cm, 85kg.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10